Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (3.37 secunde)
Sute de persoane au asistat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani.
Pana in prezent, au decis sa-si deschida fabrici in Craiova furnizori care lucreaza si pentru uzinele Dacia de la Mioveni. ... Johnson Controls, furnizor Dacia In acest moment, Johnson Controls are trei fabrici in Romania deschise in apropierea uzinelor Dacia de la Mioveni, la Pitesti si Ploiesti.
Compania are deja trei fabricute deschise la Pitesti si Mioveni, fiind furnizor pentru Dacia, iar de curand a publicat in GdS anunturi de recrutare de personal din Craiova, pentru cea de-a patra fabrica din Romania, care se va deschide in curtea uzinei Ford din Craiova.
Principalele piete de export aconstructorului de la Mioveni sunt Franta, Germania si Italia.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Paul Anton (Gloria Bistrita), Lucian Filip (Chiajna), Mihai Radut (Steaua), Silviu Pana (Chiajna), Alin Nistor (Sportul Studentesc), Valentin Cosereanu (CS Mioveni), Gabriel Enache (CS Mioveni);
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Cierpka, Dumitriu, Burnea - Blanaru, B. Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu - Toma, Veres, Radescu, Sanoh, Al.
Mihai Iosif CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Burnea - Buziuc, Blanaru, B.
Rapidistii au recunoscut la final ca nu au facut un meci bun impotriva celor de la Mioveni, incheiat 1-1.
Meciul Rapid - CS Mioveni, din runda a 17-a a Ligii 1, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, la finalul unui meci extrem de spectaculos.
CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea - Blanaru, Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu, D.
Olympiakos Nicosia (1977, Cupa Cupelor), Wiener SK (1979, Cupa UEFA), Olympiakos Pireu (1981, Cupa Campionilor Europeni), Betis Sevilla (1984, Cupa UEFA), AS Monaco (1985, Cupa Cupelor)... Acum? Jucam astazi in Cupa Romaniei la Mioveni, cu Dacia!
Gheorghe Hagi a fost asaltat la finalul partidei CS Mioveni - farul (1-1) de copii care au dorit sa isi faca fotografii cu antrenorul Farului.
Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a fost agresat de un interlop, chiar in cladirea Primariei. Incidentul a avut loc vineri seara, iar edilul spune ca s-a trezit cu doi indivizi peste el.
Cristiano Bergodi CS MIOVENI: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Radescu, Lixandru, Dumitriu, Serbanica - Sanoh, B. Rusu, Buziuc REZERVE:
CS Mioveni a castigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 1-0, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
CFR Cluj s-a impus la limita in partida cu "lanterna rosie" CS Mioveni, scor 1-0, la capatul unui meci in care ardelenii au solicitat cel putin doua lovituri de pedeapsa.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga. CS Mioveni se mentine pe ultimul loc.
google-analytics.com